Previous slide
Next slide

Sretna, održiva, inkluzivna,

suvremena i demokratska škola!

Vijesti

Vijesti

Vijesti

Obilježili smo Međunarodni dan sreće!

Obilježili smo Međunarodni dan sreće! Iako se na ovaj dan, 20. ožujka, priča o sreći, nažalost, istraživanja pokazuju da su mladi danas manje sretni od

Razvoj osobnih i socijalnih kompetencija

Obilježite Dan socio-emocionalnog učenja!

Proslavite SEL Day – Dan socio-emocionalnog učenja sa svojim učenicima:ama! SEL DAY globalna je kampanja koja se obilježava od 2020. godine kako bi se predstavila,

Iskustva

Iskustva

Škola Foruma za slobodu odgoja je podređena dobrobiti učenika, te je izuzeta od utjecaja i samovolje vanjskih čimbenika. Ona učenicima omogućava da ostvare svoje obrazovne ciljeve i da razviju svoje potencijale. Učenik je središte škole.

Ona odgaja za ljudsko dostojanstvo i jednakost svih ljudskih bića neovisno o njihovoj boji kože, etničkoj pripadnosti, svjetonazoru i drugim karakteristikama. Ona usađuje dužnost suprotstavljanja zlu i nasilju. Ona je mjesto slobode, kreativnosti i kritičkog mišljenja.

Ona je mjesto učenja primjenjivih vještina, znanja i stavova u skladu s najsuvremenijim spoznajama znanosti, umjetnosti i tehnologije. Ona je mjesto izvrsnosti poučavanja.

Ona je prostor suradnje ravnatelja i učitelja. Oni su prepoznati i priznati kao stručnjaci koji žive svoj poziv posebno njegujući cjeloživotno obrazovanje. Oni su uzori učenicima u slobodi, kreativnosti i kritičkom mišljenju.

Ona je pokretač i mjesto okupljanja lokalne zajednice.

Prijavi se na NEWSLETTER